Vanzare laptopuri
Vanzare laptopuri second-hand in stare perfecta de functionare
 
Laptop Defect pune la vanzare o gama larga de laptopuri second-hand. Laptopurile sunt reconditionate si in stare perfecta de functionare si vin la vanzare, cu garantie. Va puteti alege laptopul preferat, dintre zecile de modele care sunt disponibile la vanzare. Pentru a vedea modelele pe care le punem la vanzare, va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic, la numerele afisate pe site.
 
 
Achizitie laptopuri
Achizitionam laptopuri avariate sau in stare de functionare
 
Laptop Defect achizitioneaza laptopuri stricate, avariate sau laptopuri in stare de functionare. Nu exista termeni rigurosi pentru aceasta activitate, insa clientul trebuie sa stie ca, pretul pe care il oferim pentru laptopuri nu este unul ridicat. Sumele de achizitie sunt direct proportionale cu conditia laptopului, vechimea, functionabilitatea, probabilitatea punerii in functiune sau conditia componentelor, perifericelor si a tot ce tine de aparatul adus. Insa, peste toate astea, clientul mai trebuie sa stie ca la Laptop Defect, va primi intotdeauna pretul corect, indiferent de tranzactie.
 

Depanare calculatoare
Depanare laptopuri
    Pentru clientii nostri, persoane fizice, oferim o gama larga de sevicii din spectrul IT. De la reparatii calculatoare, pana la reparatii electronice, echipa noastra e pregatita sa faca fata cu succes oricarei provocari. Contactati-ne pentru mai multe informatii.     Oferim servicii de reciclare laptopuri si calculatoare, pentru toate firmele interesate. O alta gama de servicii pe care o oferim firmelor si companiilor, o reprezinta suportul, serviciile si mentenanta sistemelor IT. Contactati echipa noastra pentru detalii asupra acestor servicii.  
             
  Reparatii laptopuri, reparatii calculatoare   Reparatii componente echipamente electronice  
  Reparatii plasme, reparatii LCD   Instalare, configurare retele date si telefonie  
  Reparatii sisteme audio, Radio, CD-auto   Depanarea si intretinerea statiilor de lucru  
  Intretinere si reparatii sisteme video   Mentenanta echipamente periferice  
  Intretinere retele de calculatoare   Solutii securizare retele/informatii  
  Instalare, configurare laptop / pc / server   Consultanta pentru diverse solutii si achizitii  
 
Pe langa preluarea de laptopuri defecte sau iremediabile din punct de vedere tehnic, firma noastra mai preia si alte echipamente electronice, cum ar fi: monitoare, calculatoare, pc-uri, componente calculatoare sau laptopuri, plasme, LCD-uri defecte.