Reparatii hardware-software
Reparatii laptopuri, hardware, software, periferice
 
Serviciile noastre includ si interventii IT rapide, recuperare date de pe hard defect, instalare Windows, reinstalare Windows, decodare, deparolare BIOS, rescriere orice tip de BIOS, service LCD, TFT, plasma, monitoare, chipset video dezlipit, audio si video, deparolari hard-disk-uri, recuperari date, service placi de baza, placi video, hard-disk-uri defecte, cd, dvd, cd-rw, dvd-rw, placi de captura, tunere tv, service pentru orice problema de natura electrica sau electronica, indiferent de model. Preturile pentru aceste servicii se stabilesc in urma verificarilor premergatoare reparatiilor necesare.
 
 
Reparatii electronice
Service electronice, laptopuri, calculatoare
 
Expertii nostri repara aproape orice. Chiar daca este vorba despre reparatii laptop, reparatii calculator, reparatii tv, reparatii plasme, reparatii lcd, reparatii sisteme audio, reparatii radio/cd auto. De la componente si pana la periferice, echipa noastra repara orice echipament aflat in dificultate tehnica. Oferim reparatii si service pentru orice model de laptop. Remediem orice fel de problema pentru majoritatea modelelor de notebook-uri: laptopuri Toshiba, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, laptopuri Lenovo, RPC, Benq, laptopuri Sony Vayo, Prestigio, laptopuri LG, Dell, HP, Gericom, FlyBook, laptopuri Compaq, Medion, Mitach, laptopuri Hitachi, Itronix, Packard Bell, Infotel, laptopuri Samsung si multe altele.
 

Depanare calculatoare
Depanare laptopuri
    Pentru clientii nostri, persoane fizice, oferim o gama larga de sevicii din spectrul IT. De la reparatii calculatoare, pana la reparatii electronice, echipa noastra e pregatita sa faca fata cu succes oricarei provocari. Contactati-ne pentru mai multe informatii.     Oferim servicii de reciclare laptopuri si calculatoare, pentru toate firmele interesate. O alta gama de servicii pe care o oferim firmelor si companiilor, o reprezinta suportul, serviciile si mentenanta sistemelor IT. Contactati echipa noastra pentru detalii asupra acestor servicii.  
             
  Reparatii laptopuri, reparatii calculatoare   Reparatii componente echipamente electronice  
  Reparatii plasme, reparatii LCD   Instalare, configurare retele date si telefonie  
  Reparatii sisteme audio, Radio, CD-auto   Depanarea si intretinerea statiilor de lucru  
  Intretinere si reparatii sisteme video   Mentenanta echipamente periferice  
  Intretinere retele de calculatoare   Solutii securizare retele/informatii  
  Instalare, configurare laptop / pc / server   Consultanta pentru diverse solutii si achizitii  
 
Pe langa preluarea de laptopuri defecte sau iremediabile din punct de vedere tehnic, firma noastra mai preia si alte echipamente electronice, cum ar fi: monitoare, calculatoare, pc-uri, componente calculatoare sau laptopuri, plasme, LCD-uri defecte.