Contacteaza-ne
O echipa de profesionisti, la dispozitia ta
 
Ramanem in stransa legatura cu toti clientii si colaboratorii nostri. Nu ezitati sa ne contactati, pentru orice informatie sau nelamurire. Echipa Laptop Defect ramane la dispozitia dumneavoastra.

De asemenea, in aceasta pagina, gasiti formularul de contact, prin care puteti sa trimiteti datele laptopului defect. In cel mai scurt timp, tehnicienii nostri va vor raspunde cu o cotatie de pret, legata de laptop.

Contact adresa   Email contact

Numele tău (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

(Atentie! Prin trimiterea acestui mesaj confirmati ca ati inteles si sunteti de acord cu politica de confidentialitate a site-ului.)

Depanare calculatoare
Depanare laptopuri
    Pentru clientii nostri, persoane fizice, oferim o gama larga de sevicii din spectrul IT. De la reparatii calculatoare, pana la reparatii electronice, echipa noastra e pregatita sa faca fata cu succes oricarei provocari. Contactati-ne pentru mai multe informatii.     Oferim servicii de reciclare laptopuri si calculatoare, pentru toate firmele interesate. O alta gama de servicii pe care o oferim firmelor si companiilor, o reprezinta suportul, serviciile si mentenanta sistemelor IT. Contactati echipa noastra pentru detalii asupra acestor servicii.  
             
  Reparatii laptopuri, reparatii calculatoare   Reparatii componente echipamente electronice  
  Reparatii plasme, reparatii LCD   Instalare, configurare retele date si telefonie  
  Reparatii sisteme audio, Radio, CD-auto   Depanarea si intretinerea statiilor de lucru  
  Intretinere si reparatii sisteme video   Mentenanta echipamente periferice  
  Intretinere retele de calculatoare   Solutii securizare retele/informatii  
  Instalare, configurare laptop / pc / server   Consultanta pentru diverse solutii si achizitii  
 
Pe langa preluarea de laptopuri defecte sau iremediabile din punct de vedere tehnic, firma noastra mai preia si alte echipamente electronice, cum ar fi: monitoare, calculatoare, pc-uri, componente calculatoare sau laptopuri, plasme, LCD-uri defecte.