Patru pasi
Cum trimiti laptopul pe care vrei sa-l vinzi
 
Afla de aici cum sa iti trimiti laptopul catre service-ul nostru. Fie ca vrei sa-l repari, vrei sa-l vinzi, sau vrei sa-l schimbi, exista intotdeauna o cale. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi.
 
Pasul unu   Pasul doi
     
Trimite informatii despre laptopul tau. Aceste informatii le puteti obtine simplu, prin : click dreapta pe iconita My Computer de pe desktopul dumneavoastra, Properties, tab-ul General. Nu omiteti nici un aspect. In functie de informatiile primite, noi va vom raspunde cu o cotatie de pret.   Trimite laptopul. Daca sunteti multumit de pretul pe care vi-l oferim, ne puteti trimite prin curierat rapid, laptopul dumneavoastra defect. Asta daca nu sunteti din Brasov. Daca sunteti din judetul Brasov, puteti chiar sa ne faceti o vizita la sediul firmei. Pentru a ne cunoaste mai bine, bineinteles.
     
PAsul trei   Pasul patru
     
Verificarea laptopului. Dupa ce am primit laptopul dumneavoastra, in cel mai scurt timp posibil, vom face verificarea aparatului. Aceasta verificare se face pentru a ne asigura de veridicitatea mail-urilor dumneavoastra. Nici o grija totusi, avem incredere in toti clientii nostri.   Primiti banii. Dupa verificarea amanuntita a laptopului, echipa noastra va efectua plata catre dumneavoastra, intr-un sistem stabilit de comun acord. Bancar, online, curierat rapid. Afacere incheiata. Si mai stam la dispozitia dumneavoastra, in continuare, privind orice informatie legata de activitatea noastra.

Depanare calculatoare
Depanare laptopuri
    Pentru clientii nostri, persoane fizice, oferim o gama larga de sevicii din spectrul IT. De la reparatii calculatoare, pana la reparatii electronice, echipa noastra e pregatita sa faca fata cu succes oricarei provocari. Contactati-ne pentru mai multe informatii.     Oferim servicii de reciclare laptopuri si calculatoare, pentru toate firmele interesate. O alta gama de servicii pe care o oferim firmelor si companiilor, o reprezinta suportul, serviciile si mentenanta sistemelor IT. Contactati echipa noastra pentru detalii asupra acestor servicii.  
             
  Reparatii laptopuri, reparatii calculatoare   Reparatii componente echipamente electronice  
  Reparatii plasme, reparatii LCD   Instalare, configurare retele date si telefonie  
  Reparatii sisteme audio, Radio, CD-auto   Depanarea si intretinerea statiilor de lucru  
  Intretinere si reparatii sisteme video   Mentenanta echipamente periferice  
  Intretinere retele de calculatoare   Solutii securizare retele/informatii  
  Instalare, configurare laptop / pc / server   Consultanta pentru diverse solutii si achizitii  
 
Pe langa preluarea de laptopuri defecte sau iremediabile din punct de vedere tehnic, firma noastra mai preia si alte echipamente electronice, cum ar fi: monitoare, calculatoare, pc-uri, componente calculatoare sau laptopuri, plasme, LCD-uri defecte.